Apple Machintosh - wallpapers, #12150

Apple Machintosh - wallpapers, #12150
Om het behang te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden.
62 / 93
Delen met je vrienden
Uw scherm resolutie:
Standaard:
Breedbeeld:
iPad, tabletten:
Netbook:
Alle wallpapers zijn gratis te downloaden. Echter, om het behang 'Apple Machintosh - wallpapers, #12150' te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden. Alle rechten op de beelden behoren tot hun respectievelijke eigenaars.
PC Om vast te stellen "Apple Machintosh - wallpapers, #12150" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u hebt opgeslagen en selecteer "Afbeelding opslaan als" of "Instellen als achtergrond".
Mac Om vast te stellen "Apple Machintosh - wallpapers, #12150" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Wijzigen bureaubladachtergrond". Ga naar de foto die u hebt gedownload en klik er op.
Auteur:
admin
Tags:
Apple Machintosh, Computer en Technologie
Bekeken:
5518
Downloads:
274
Rating:
7.4/10
(Totaal aantal stemmen 757)
Originelenformaat:
2560 x 1920 px
BB code: (forum, gastenboek of profiel).
HTML-code: (voor uw site of blog).
Directe link: (directe link naar de foto).
Permanente link naar deze pagina

Vertel je vrienden over deze achtergrond =)
We zullen zeer dankbaar zijn als je een paar vriendelijke woorden schrijven over deze "Apple Machintosh - wallpapers, #12150":

Apple Machintosh (bekijk alle achtergronden)