Warning: Use of undefined constant APPLICATION_VERSION - assumed 'APPLICATION_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/43/d416812023/htdocs/wallpapic_application/application/version.php on line 11
Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226

Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226

Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226
Om het behang te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden.
19 / 23
Hou je van deze wallpaper?
Uw scherm resolutie:
Standaard:
Breedbeeld:
iPad, tabletten:
Netbook:
Alle wallpapers zijn gratis te downloaden. Echter, om het behang 'Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226' te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden. Alle rechten op de beelden behoren tot hun respectievelijke eigenaars.
PC Om vast te stellen "Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u hebt opgeslagen en selecteer "Afbeelding opslaan als" of "Instellen als achtergrond".
Mac Om vast te stellen "Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Wijzigen bureaubladachtergrond". Ga naar de foto die u hebt gedownload en klik er op.
Auteur:
admin
Tags:
Mac OS X Leopard, Computer en Technologie
Bekeken:
9163
Downloads:
197
Rating:
9.8 / 10
(Totaal aantal stemmen 366)
Originelenformaat:
2560 x 1920 px
BB code: (forum, gastenboek of profiel).
HTML-code: (voor uw site of blog).
Directe link: (directe link naar de foto).
Permanente link naar deze pagina

Vertel je vrienden over deze achtergrond =)
We zullen zeer dankbaar zijn als je een paar vriendelijke woorden schrijven over deze "Mac OS X Leopard - bureaublad achtergronden, #12226":