Warning: Use of undefined constant APPLICATION_VERSION - assumed 'APPLICATION_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/43/d416812023/htdocs/wallpapic_application/application/version.php on line 11
Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539

Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539

Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539
Om het behang te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden.
50 / 79
Hou je van deze wallpaper?
Uw scherm resolutie:
Standaard:
iPad, tabletten:
Netbook:
Alle wallpapers zijn gratis te downloaden. Echter, om het behang 'Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539' te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden. Alle rechten op de beelden behoren tot hun respectievelijke eigenaars.
PC Om vast te stellen "Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u hebt opgeslagen en selecteer "Afbeelding opslaan als" of "Instellen als achtergrond".
Mac Om vast te stellen "Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Wijzigen bureaubladachtergrond". Ga naar de foto die u hebt gedownload en klik er op.
Auteur:
admin
Tags:
Wilde dieren, National Geographic foto's
Bekeken:
16625
Downloads:
2238
Rating:
9.4 / 10
(Totaal aantal stemmen 1772)
Originelenformaat:
1024 x 768 px
BB code: (forum, gastenboek of profiel).
HTML-code: (voor uw site of blog).
Directe link: (directe link naar de foto).
Permanente link naar deze pagina

Vertel je vrienden over deze achtergrond =)
We zullen zeer dankbaar zijn als je een paar vriendelijke woorden schrijven over deze "Wilde dieren - Telefoon Achtergronden, #38539":