Warning: Use of undefined constant APPLICATION_VERSION - assumed 'APPLICATION_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/43/d416812023/htdocs/wallpapic_application/application/version.php on line 11
Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437

Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437

Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437
Om het behang te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden.
10 / 26
Hou je van deze wallpaper?
Uw scherm resolutie:
Standaard:
iPad, tabletten:
Netbook:
Alle wallpapers zijn gratis te downloaden. Echter, om het behang 'Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437' te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden. Alle rechten op de beelden behoren tot hun respectievelijke eigenaars.
PC Om vast te stellen "Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u hebt opgeslagen en selecteer "Afbeelding opslaan als" of "Instellen als achtergrond".
Mac Om vast te stellen "Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Wijzigen bureaubladachtergrond". Ga naar de foto die u hebt gedownload en klik er op.
Auteur:
admin
Tags:
Zwitserland, Steden en Landen
Bekeken:
19727
Downloads:
2231
Rating:
7.8 / 10
(Totaal aantal stemmen 6145)
Originelenformaat:
1600 x 1200 px
BB code: (forum, gastenboek of profiel).
HTML-code: (voor uw site of blog).
Directe link: (directe link naar de foto).
Permanente link naar deze pagina

Vertel je vrienden over deze achtergrond =)
We zullen zeer dankbaar zijn als je een paar vriendelijke woorden schrijven over deze "Zwitserland - achtergronden voor je desktop, #15437":