iPhone. Echte wereld - achtergronden voor op je mobiel, #30607

iPhone. Echte wereld - achtergronden voor op je mobiel, #30607
Om het behang te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden.
12 / 64
Hou je van deze wallpaper?
Uw scherm resolutie:
Mobiele telefoons:
Alle wallpapers zijn gratis te downloaden. Echter, om het behang 'iPhone. Echte wereld - achtergronden voor op je mobiel, #30607' te gebruiken voor commerciële doeleinden is verboden. Alle rechten op de beelden behoren tot hun respectievelijke eigenaars.
PC Om vast te stellen "iPhone. Echte wereld - achtergronden voor op je mobiel, #30607" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u hebt opgeslagen en selecteer "Afbeelding opslaan als" of "Instellen als achtergrond".
Mac Om vast te stellen "iPhone. Echte wereld - achtergronden voor op je mobiel, #30607" als achtergrond op uw bureaublad selecteert u het formaat en klik op "Downloaden" om de afbeelding op te slaan op het bureaublad van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Wijzigen bureaubladachtergrond". Ga naar de foto die u hebt gedownload en klik er op.
Auteur:
admin
Tags:
iPhone. Echte wereld, Voor de iPhone
Bekeken:
14101
Downloads:
1416
Rating:
9.6 / 10
(Totaal aantal stemmen 1350)
Originelenformaat:
320 x 480 px
BB code: (forum, gastenboek of profiel).
HTML-code: (voor uw site of blog).
Directe link: (directe link naar de foto).
Permanente link naar deze pagina

Vertel je vrienden over deze achtergrond =)
We zullen zeer dankbaar zijn als je een paar vriendelijke woorden schrijven over deze "iPhone. Echte wereld - achtergronden voor op je mobiel, #30607":